Tárgy: Re: Barnaby Reynolds Vas. Aug. 19, 2012 5:16 am
Elfogadva
Nagyon tetszett a karakterlapod. Tartalmas, minden a helyén van. Nincs más dolgod, csak menj play by-t foglalni, majd keress játékos társat! (:
Vendég Vendég
Tárgy: Barnaby Reynolds Csüt. Aug. 16, 2012 10:56 am
Barnaby Reynolds
TELJES NÉV: a Barnaby Reynolds
BECENÉV: Barnaby
KOR: húsz
SZÜLETÉSI IDŐ: 4 - március - 1992
SZÜLETÉSI HELY:Egyesült Államok - Texas - Eldorado
CSOPORT: Őrült
PLAY BY: Jaco van den Hoven
Zárkózott. Tudálékos. Kiszámíthatatlan. Veszélyes. Könnyen megingó akaratú és tudatú. Ravasz észjárás, gyorsan megfigyeli a környezetét, kitűnő a memóriája. Faragatlan, csúnyán beszél. Nem tisztel senkit. Zavart lelkivilágú. Téves képzelgései vannak a vérről. Nincs benne semmilyen lelkiismeret furdalása azokban az esetekben, amikor egy másik élőtársának fizikailag árt. Legyen az állat vagy ember. A kínzásban valahogy örömét leli. A gyilkosság vágya a legváratlanabb pillanatokban jelenhetnek meg nála. Kényszerzubbonyt nem kell viselnie. Egy kis nyugtató és könnyen kezelhető. Rosszullét gyötri, ha zöldséget eszik. Rendkívüli vonzódást érez a latinos külsejű nőneműek felé. Ezt a vonzódás nem romantikai, hanem öldöklési. Szórakoztatónak tartja az összes szenvedéssel járó procedúrát mások irányába, szadista. Egyáltalán nem mazoista, nagyon érzékeny a vele szemben alkalmazott erőszakra. Ez az esetek többségében az ilyen fajta megnyilvánulásokat düh és erőszakos fellépés követi. Megszállottja az éles fémeknek, és a mérgeknek. Nagy a kémiai tudása. Megveszik a krimikért. Vágya a tökéletes bűntény, és az arra rátermett nyomozóval való fogócska. Néha gyerekes.
Világosabb barna hajú, ami a válláig ér és enyhe hullámok vannak benne. Nem törődik vele sokat a hajmosáson kívül. Mélykék szemek, amitől általában kiráz mindenkit a hideg, mert erősen világít a fakó arcán. Ha beindul, azt mindig látni lehet a szemeiben, ugyanis egyfajta csillogást lehet benne felfedezni. A bőre nagyon fehér, és leégésre hajlamos. Van egy anyajegy a köldöke mellett, és egy a jobb kézfején is. Nagyon vékony alkatú, de a csontjai erősek, kemények, ritkán törtek csak el. Langaléta, kissé hórihorgas. Hosszú, megnyújt kardigánokat, csíkos pólókat, és hosszú farmert szeret hordani sportcipővel. Néha ingeket vesz a felső fölé, mert a néhai tévképzetei miatt úrrá lesz rajta a „legyünk elegánsak”. Rühelli az egyszínű dolgokat és az egyenruhát, mert a régi intézeteire emlékeztetik, és nehezen viseli a velejáró tisztító- és fertőtlenítőszer szagot.
Barnaby Reynolds a Texas állambeli Eldorado nevű városban született 1990-ben. Apja ingatlanos, anyja háztartásbeli. Van egy kisöccse; Ben Raynolds. A szülők egészséges házasságban élnek. Sokat kirándulnak. A helyi általános iskolába járt. Feltűnően ügyes észjárású, jó megfigyelő, memória játék bajnok volt. Az óvónők dicsérték a tehetségét a logikai játékok, rajzok és zenei feladatok terén. Barnaby tanulmányi eredményei átlagában jók. A gimnázium gondtalanul ment neki. Sose volt bőbeszédű. Verseket írt. Az iskolai baseball csapat kiváló tagja volt. Kémia szakkörre járt. De angol szakra jelentkezett az egyetemen. Az érettségije magas pontszámú lett. Biológia órán rendkívül érdeklődött a bonctan után. A tanára Mr. Adelhouse különórákat adott neki. Meglepetésként fogadta ezek után, hogy a fiú nem az orvosira jelentkezett. Elsőre felvették az egyetemre. A vizsgáit közepes átlaggal végezte el. Minden órán jelen volt. Diákkörbe nem lépett be. Először kezd drogozni. Összejött a padtársával Felicity Smith-tel. Négy hónapig tartott a kapcsolatuk. A lány szakított. Egy évre rá a tanulókőrből megismerte Carla Santana-t. Pár hónap randizgatás után hivatalosan is egy pár lettek. Bemutatta a családban. A nagyszülei nem voltak oda a mexikói lányért. A nagypapa katona volt, és egy ideig rendőri feladatokat is elvégzett. Sok dél-amerikai bevándorlóval meggyűlt a baja, így nem szívleli őket. Két hónap után eljegyezte a Carlát. Az ünnepélyes alkalmat követi második héten brutálisan megölte szerelmét. Sebészi precizitással vágta el a nyaki ütőeret. A kifröcskölő vért az arcára kente. Levágta a lány ruhái és felvágta a hasát. Anatómiai vizsgálatot hajtott végig kedvesén. A szerveit apró gonddal kiműtötte, majd párnákkal kibélelte a testet és a hasára fektette. A hátát késsel szabdalni kezdte, és különböző mintákat vésett bele. Erdőket, szívecskéket, egy fél periódusos rendszert, egy Edgar Allan Poe idézetet. A belső szervekből kinyomta magára a lehető összes vért, majd fröccsenési mintákat vizsgált a fehér falon. Mindez a lány lakásában történt. Egy szemtanúja volt az eseménynek. Rosetta Santana, Carla 8 éves kishúga, akit meglepetésből elrejtett nővére a gardróbban. A kislány sokkot kapott, pszichológiai kezelésre szorul. Az ő elmondása szerint Barnaby három személynek képzelte magát: Hasfelmetsző Jacknek, egy ókori, egyiptomi orvosnak, végül pedig egy nagy művésznek, az ő nevét nem mondta ki. A texasi pszisziátriáról küldték Wasingtonba, mert javulást nem mutatott az állapota és több ápolóját megtámadta. Az intézmény azomban bezárt és a betegeit a régi tulaj szétosztotta. Barnabyt azért ideküldte, mert a levegő és az angol szigor talán jobb hatással lesznek rá. "Ezek a gondolatok bosszúsággal töltik el az elmém. Felülök és felöltözöm. Vagyis át. Nem emlékeztem, hogy a rendes ruhámba aludtam volna el. Nem foglalkozok vele. Megmosom az arcomat a csapban, majd a tükörbe vizsgálom a visszavetült képet. Hányszor nézett vissza rám ez az arc az újságokból! Fölötte, alatta, mellette, tudom is én hol, ahol elfért ott virított különféle megfogalmazásban, de egy lényeget magába foglalva: megölte barátnőjét. Nem tudom el hinni, hogy ez én voltam. Az a kép az újságokban nem én vagyok. Az egy agyon retusált fejű diákról készült érettségi kép. Szép. Én az vagyok, aki most itt áll. Egy gyilkos."
Elive
18, négy,szép dizi. érdekes tartalom, már kerestem egy helyet az őrültemnek