ϟ ZENE : HEAVY IN YOUR ARMS ϟ ÉLETKOR : 32 ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK : 60 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Jun. 26.
Tárgy: Re: Quinn M. Jamison Szomb. Aug. 25, 2012 9:30 am
Elfogadva!
Ejha, érdekes előtörténetet írtál. A külsővel, és a jellemmel nem is húznám az időt, hisz mindkettő rendben volt, nem találtam bennük semmi kivetni valót. Nos, térjünk is át az előtörténetre, ami valóban magával ragadó volt. Sajnálom, hogy így derült fény a sok éven tartó hazugságra, s egyáltalán nem tartom túlzásnak, hogy megöltétek a mostohaanyátokat. Hasonló helyzetben, az én Sabrinám s ezt tette volna. Emellett, nagyon örülök, hogy még egy ikerpár érkezett az intézetbe. Majd jól összezavarjuk a gonosz ápolókat. Külön megdicsérném azokat a részeket, amikor leírod, hogy mennyire szereted a testvéredet. Egy ilyen világban nagyon ritka a jó testvér, Sabrina már csak tudja. Úgy látom, kellőképpen kiegészítitek egymást, és ez jó. Meglátod, együtt könnyebb lesz kijutni innen, de addig is, foglald le a szűkséges dolgokat, és rohanj játszótársat keresni!
Quinn M. Jamison .:insanes:.
ϟ ZENE : this is war ϟ ÉLETKOR : 35 ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK : 3 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Aug. 24.
Tárgy: Re: Quinn M. Jamison Szomb. Aug. 25, 2012 9:04 am
Azt hiszem kész *o*
Quinn M. Jamison .:insanes:.
ϟ ZENE : this is war ϟ ÉLETKOR : 35 ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK : 3 ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Aug. 24.
Tárgy: Quinn M. Jamison Pént. Aug. 24, 2012 7:36 am
quinn marietta jamison
no matter how many times people criticise you, the best revenge is to prove them wrong
Basics
۞ NÉV : quinn marietta jamison ۞ BECENÉV : quinnie, retta ۞ SZÜLETÉSI IDŐ : 1989, március 5. ۞ SZÜLETÉSI HELY : Anyang, Gyonggi-Do, Dél-Korea ۞ KOR : huszonhárom ۞ CSOPORT : insanes ۞ PLAY BY : kim taeyeon ۞ KÜLSŐ :Quinn és Tallulah, bár ikrek, nem sokban hasonlítanak egymásra. Mindig is szerette magát, a szemeit meg egyszerűen imádta. Akárcsak testvére, hosszú, enyhén hullámos hajjal rendelkezik, és hajszínét ő is elég gyakran változtatja, mégis a világosszőke az ami a legjobban a szívébe lopta magát. De sajnos, az intézetben nem nagyon tud hajfestéket szerezni, mégis mindig megoldja valahogy. Nagyon apró teremtés, ehhez pedig nagyon vékony, és elég ártalmatlannak tűnik, pedig hatalmas erő van benne. Már nem azért, de majdnem megölte a nevelőanyját, persze segítséggel, de azért ahhoz erő kell. Mivel kicsi, ruháiban általában próbálta növelni valahogy magát, vagy a lábait kihangsúlyozni, vagy pedig a felsőtestét. Elég lapos, ezt az egyet nem tudja elviselni magán, de mivel a természetesség híve, ezért a világ minden kincséért se feküdne kés alá.
Perosnality
Az, az érdekes, hogy Quinn az intézetbe kerülése óta semmit sem változott. Mindig is ő volt a csendesebb, a visszahúzódóbb, aki inkább húgát hagyta érvényesülni, de ha megszólalt, akkor okosakat mondott, vagy épp nagyon bántót. Mindig is tőle féltek jobban. Nem mintha nagyon érintkezett volna emberekkel, húgával is remekül el tudott játszani, vagy épp egyedül. Létrehoztak egy külön kis birodalmat, ami csak az övék volt. Volt ugyan, hogy vakon követte testvérét, de általában megvolt a saját akarata, és véleménye, amit nem félt hangosan kimondani. Önfejű, visszahúzódó és makacs volt mindig is, ám ha az emberek szeretettel nyitottak felé, ő is kedvesen fogadta őket. Az önbizalmával sose volt gond, mindig tudta, hol a helye, tisztában volt értékeivel is, sőt, néha egy kis egoizmus is megjelent nála, de kinél nem? És mindez az intézetben is megmaradt. Talán annyival lett másabb, hogy zárkozóttabb, nehezebben beszél másokkal, hiszen nevelőszülei hazugsága miatt mindenkit utál húgán kívül. Gyakran lófrál egyedül, elködösült tekintettel, így aztán most még jobban tartanak tőle, mint eddig, de persze ez őt nem zavarja. Olyan szinten hidegen hagyja a külvilág, hogy az már szinte bántó az emberiségre nézve. Tettét abszolút nem bánja, és aki egy kicsi lelkiismeretet is próbál bele önteni…nos, az nem köszöni meg, amit kap.
My Story
- Yah, unnie! - Unottan támasztom arcom tenyeremnek, és üres szemekkel figyelem a tévében mozgó kövér színes, és nevetségesen szerencsétlen Teletubbies figurákat, mikor Lula kiáltását hallom. - A plüssöd nagyon rossz. Azt mondta rám, hogy csúnya vagyok. Egy aprót sóhajtva állok fel, megcsóválom a fejem, és összehúzott szemöldökkel sétálok oda mellé. Kikapom a kezéből a plüsst, és teljes erőmből a földhöz kezdem csapkodni. Mintha teljesen természetes lenne bántalmazni valakit, húgom feláll, és csípőre tett kézzel bólogatni kezd. Mikor végzek odadobom neki, megvárom míg kicibálja a lábát, majd még rúgok bele egyet, mintha bármiről is tehetne. - Ezt érdemled, amiért csúnyát mondtál a nővéremre. – mondom kifejezéstelen arccal, majd mint aki jól végezte dolgát, visszamászom a kanapéra, és kényelmesen elhelyezkedem rajta. Lula rögtön mögém mászik, és nyakam köré fonja karjait. Automatikusan bújok hozzá, és bámulom tovább a tévét. - Hogy tudod te ezt nézni? Olyaaaaaaan unalmas! – kezd hisztizni, és legszívesebben befognám a száját, hogy ne nyavalyogjon, de csak megvonom a vállam. - Pont azért jó. Nem kell sokat gondolkodni rajta. – Rá se nézek, csak a karját nyomkodom, kezd lassan megfojtani. - De hiszen mi még nem is tudunk gondolkodni. – neveti el magát, és puszit nyom a fejemre. - Anya és apa legalábbis mindig ezt mondja. Hogy ne próbáljunk okosan gondolkodni, mert még túl kicsik vagyunk ahhoz és úgysem sikerülne. Felhúzom a szemöldököm, és ránézek. – És te hiszel nekik? Nem tök mindegy, hogy mit mondanak? A múltkor is azt mondták, hogy elfogyott a süti, de tudod, hogy megtaláltam, eldugva a hálószobájukban. – Világítok rá a nyílván valóra, és kicsit felemelkedek. Elégedetten veszem tudomásul, hogy ezúttal is én nyertem. – Igazad van. Mindig hazudnak. Milyen rossz szülők… - Rázza meg húgom a fejét, majd követve a tekintetét, én is a tévére nézek. – Azért kapcsoljuk már el! Tudod, van az a csatorna, ahol állandóan öldöklik egymást az emberek, miért nem kapcsolod oda? Anyu meg apu úgy sincsenek itthon. – Átveszem magamban a lehetőségeket, majd magamhoz ragadva a távirányítót kinyújtom a kezem, és kapcsolok. – Hát jó. – Végül mégis ő nyert. Átkarolom, magamhoz húzom, és rögtön jobb kedvem lesz, ahogy az emberek vére szanaszét fröccsen.
- Nem, apu, nem érdekel. Három hónapja mondtam, hogy erre a hétvégre ne tervezz semmit, mert apa-lánya nap lesz az iskolában, és mivel Lula beteg, velem kell jönnöd. De persze neked megint le kellett mondanod. Tudod milyen megalázó egy apa-lánya napra apa nélkül érkezni? Dehogy tudod, egy bunkó vagy, akit még az apja is ellökött magától! – A végére már kiabáltam, amit lehet nem kellett volna. Apánál elszakadt a húr, és lekevert nekem egy hatalmasat. Kikerekedett szemekkel kaptam kezem az arcomhoz, és az első könnycsepp végigfolyt az arcomon. Soha nem ütött még meg, és most ez valahogy nagyon hirtelen jött. Az ő hibájuk, mindig hazudnak, persze, hogy kiakadok, és akkor ezt kapom? Gyilkos szemekkel néztem rá, és kezem ökölbe szorult. – Egy utolsó szemétláda vagy, aki midig csak magával törődött. Senkiháziak vagytok, anyával együtt, nem is értem, hogy nevezhettelek valaha az apámnak. – Üvöltöttem, majd megfordulva felrohantam a szobánkba, dühösen bevágtam az ajtót, és Lula mellé másztam. Szorosan a nyakához bújtam, és átöleltem. Mindig mellette volt csak biztonságos, legalábbis így éreztem. Nem sírtam igazából, inkább csak hüppögtem, és magukra húztam a takarót. - Quinnie, mi történt? – Éreztem a hangján, hogy meg van rémülve, rá se néztem, csak még közelebb fészkelődtem hozzá. Kellet a kis birodalmunk, hogy megnyugodjak. - Apu… megint hazudott. Nem jött el. Ott álltam, teljesen egyedül, és mindenki rajtam nevetett. – motyogtam. Semmi mást nem akartam, csak felébredni, és rájönni, hogy apu nem hazudott megint, de ez csak egy lehetetlen kérés volt, hiszen másból se álltak ki csak hazudoztak, és titkolóztak. Lula elkezdte simogatni a hátamat, közben dúdolt valamit, nem érdekelte, hogy semmi hangja nem volt, de engem sem, hiszen az ikertestvéreket nem érdekli az ilyen.
A telefon megcsörren az anyósülésen, így a fülembe nyomom a headsetet. - Hallgatlak unnie. – mondom, majd megállok a pirosnál. Most végeztem a suliban, de még nem terveztem hazamenni, vár rám egy nagy bevásárló körút, meg persze kávévétel. - Quinnie – hallom a hangján, hogy valami nincs rendben, a gyomrom görcsbe rándul. – Ide tudsz most jönni? – Ahogy gondoltam. Nincs rendben semmi. A pirossal nem törődve beletaposok a gázba, és megfordulok. - Öt perc. – Mondom, majd szó nélkül leteszem, és minden figyelmemet az útra irányítom. Eléggé a külvárosban lakunk, de még így is mindössze pár percbe kerül, hogy odaérjek. Feltépem az ajtót, és rögtön észreveszem a nappaliban ücsörgő Lula-t. leülök mellé, mire szó nélkül a kezembe nyom egy régi papírt. Megforgatom, még meg is szagolom, majd kicsit közelebb hajolva végigfutom a sorokat. „Születési név: Choi Min Hee / nevelőszülők által megváltoztatott név: Quinn Marietta Jamison Állampolgárság: koreai, amerikai Születési dátum: 1989. március 5. Születési hely: Anyang, Gyonggi-do, Dél-Korea” A szemeim kikerekednek, és rögtön a lap aljára nézek. Nem akarom elhini, de amit ott olvasok, meggyőz, hogy ez igaz. „Én, Isobel Anne Jamison és férjem, Zachary Jamison megesküszünk, hogy teljes felelősséget vállalunk Quinn M. Jamison felett és megfelelő életkörülményeket biztosítunk örökbefogadott lányunknak. Elfogadom, hogy mint szülők, próbaidőn veszünk részt és ha a bizottság bármi kivetnivalót talál a nevelésünkben, jogában áll elvenni tőlünk a gyereket.” A másik lapot már el se veszem, hiszen tudom, hogy ugyanez van rajta, csak más névvel. Érzem, ahogy lesápadok, és a már amúgy is gyűrött papír egy kis gombóccá válik ökölbe szoruló kezemben. Nem elég, hogy amit kérdeztek, az is hazugság volt, most még ez is. miért nem említették egy szóval se? Miért kellett így megtudnunk? Üres tekintettel fordulok Lula felé, és kezemet az övére kulcsolom. - Ezt nem úszhatják meg. Sok-sok évi hazugság után ez már csak cseresznye a habra. Mit tegyünk unnie? Valamit muszáj lesz, nem fogok tudni többé rájuk nézni. – Suttogom neki, miközben egyre szorosabban szorítom a kezét. Az kilincs kattan, az ajtó nyílik, és anyu lép be rajta, aki amint meglát bennünket, kéz a kézben, előttünk a dobozzal, lesápad, és megkapaszkodik az ajtóban. Ezt most nem fogja tudni kimagyarázni.
- Hugi hozd a kést. – Lépek Lula mögé, és megszorítom anya karját. – Addig én megfogom. - Mindig is erősebb voltam nála, sosem jelentett gondot lefogni, vagy valami. Karját még jobban a hátának szorítom, míg Lula a konyhába megy. Közel hajolok a füléhez, és halkan szólalok meg. - Ezt most nagyon elszúrtátok. Nem úszod meg szárazon, remélem, tudod. – gonoszan elmosolyodom, majd elégedettség ül a szemembe, ahogy húgom a nyakához szorítja a kést. Majdnem felnevetek erőtlen próbálkozásán a békítésre, de azzal már kicsit elkésett. Érzelmeim helyét átvette egyetlen, a gyűlölet, a düh, ami bennem tombol, mindent elvakít, de valahogy élvezet nézni, azt a halálra vált tekintetet, amivel nevelőanyánk méregeti a testvéremet. Lula a szemébe néz, én pedig azonnal felismerem a habozást a tekintetében. Mindig is ő volt a gyengébb, ezért kellett mindig megvédenem. Én már rég tudtam, hogy nem normális, amit tenni készülünk, de kit érdekelt, az akkor, meg úgy bármikor. Biccentettem egyet, és kinyújtottam a kezem húgi felé. - Add át. – Hangom határozott, majd mikor anyu mögé lép, én átveszem a helyét, és egy kegyetlen mosollyal végighúzom a kést anyánk arcán. Vére vékony vonalban fakad kis, és szinte örömet okoz könnybe lábadt szemébe nézni. Semmi más nem maradt iránta csak a gyűlölet, és a bosszúvágy. - Quinnie, ne tedd ezt, kérlek.. – Hangja elhaló, én pedig felnevetek. Semmi kedvesség nincs nevetésemben, és ahogy Lula-ra nézek, látom, hogy ő is megrémül kicsit. Egy másodpercre lehunyom a szemem. Mikor kinyitom, anya újabb sebből vérzik, ám ez most mélyebb. Aranyos kis csíkokat húzok meztelen karjába, mikor nyílik az ajtó, és apa ordítását hallom meg. Ahogy ellöki Lula-t, felmordulok, és anyám hasába döföm a kést. Hogy jön ő ahhoz, hogy hozzáérjen? Kirántom a kést a hasából, még mielőtt engem is ellökne, és egy ugrással Lula előtt termek, apa felé tartva a kést. - Közelebb ne merj jönni…! - suttogom fenyegetően, miközben megszorítom húgom kezét.
- Engedj el te mamlasz, nem hallod? Eressz már. Lula, ne aggódj… - kirántom az egyik kezem a gorilla szorításából, és a húgom után nyúlok, de újra megragadnak, ezúttal erősebben. Fájdalmasan felkiáltok, és rángatózni kezdek. Apám kihívta ez elmegyogyó embereit, és bedug ide…Chh, apám. Már rég nem az. Bedug egy mocskos helyre..engem dugjon, de a húgomat hagyja békén, ő semmit nem tett. Nem bánthatják. A pusztulás, a romlás szaga furakszik az orromba, próbálom nem lehunyni a szemem, és tovább küzdeni a szorító karok ellen, de hiába. Erősebbek. Ahogy Lulára pillantok, és meglátom a szemében a megbánást, új erőre kapok. A lelkiismeret egyetlen apró molekulája sincs bennem, csak Lula miatt aggódok. Ő nem bírja az ilyet, ki fog készülni. A sötét folyosó fala gyorsan halad el mellettem, ahogy vonszolni próbálnak, de engem most csak a testvérem érdekel. Még erősebben rángatózni kezdek, és talán egy pillanatra ki is szabadulok, de lehet csak nekem tűnik úgy. Egy ajtó kinyílik, a fény elvakít, de talán nem csak engem. Mikor Lula összeesik, felordítok, és rugdosni kezdek. Oda akarok rohanni, hagyják békén, meg kell védenem. Mindenkit megölök, aki csak egy ujjal is hozzáér, nem érdekel mibe kerül. Kirántom a kezem, aztán a másikat is megpróbálom, de nem megy. Megérzem a szúrást, és a fény eltűnik.