Briarcliff Manor
Üdvözöllek a Dark Haven High-ban!
Készen állsz a belépéshez? Ne felejtsd el, ha egyszer átléped az iskola kapuit, onnan már nincs visszaút.

Teljes névvel regisztrálj!
Briarcliff Manor
Üdvözöllek a Dark Haven High-ban!
Készen állsz a belépéshez? Ne felejtsd el, ha egyszer átléped az iskola kapuit, onnan már nincs visszaút.

Teljes névvel regisztrálj!
Briarcliff Manor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Készen állsz a belépéshez? Ne felejtsd el, ha egyszer átléped az intézmény kapuit, onnan már nincs visszaút..

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Chat

Sabrianne C. Hawkins

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Sabrina L. Hawkins
.:psychos:.
.:psychos:.
Sabrina L. Hawkins

ϟ ZENE : HEAVY IN YOUR ARMS
ϟ ÉLETKOR : 32
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK : 60
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Jun. 26.

Sabrianne C. Hawkins Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sabrianne C. Hawkins   Sabrianne C. Hawkins I_icon_minitimeSzomb. Aug. 25, 2012 2:04 am

Elfogadva!

Úristen, nem vagy semmi, húgocskám! A jellem nagyon tetszett, pont ilyennek képzeltem el Sabrianne-t, és Dakota teljesen beleolvad a karakterbe. Látom, anyu téged sem kímélt, de sebaj, majd együtt megoldjuk ezt. Te, Brienna, és én. Colin mindig különc marad, ne aggódj! Na de, térjünk át az előtörténetedre, amit imádtam! nááá
Jézusom, miközben olvastam, teljesen elképzeltem a jelenetet, amikor az anya kiabál, és a kis Anne értetlenül szalad vissza a szobájába. Yvana ezentúl a kedvenc karakterem, mondd meg neki, hogy imádom az akcentusát ... ajaj, lehet, hogy most épp Yvana vagy? Ki tudja ... a Hawkins lányokban több titok rejtőzik, mint ahogy azt gondolnák. Minden esetre, Sabrina és Brienna kishúga csak, és kizárólag ilyen lehet, s arról nem is beszélve, hogy csak te tudod ilyen jól megalkotni nááá
Á, fényezzelek még órákig, vagy engedjem, hogy foglald le a szűkséges dolgokat? tudod mit, inkább keresd tovább a kiscicádat, én addig lefoglalok neked mindent, húgi. Ezennel hivatalosan is beteggé nyilvánítunk, a szobaszámot majd mondd meg, hogy hozzak létre neked egy csinos kis zárkát. Nem kell félned, Anne, itt minden ellenünk van ... de majd megszokod, hidd el. Ígérem, hogy nem esik bántódásod, majd szövetkezek Yvana-val Twisted Evil

Vissza az elejére Go down
Sabrianne C. Hawkins
.:schizo:.
.:schizo:.
Sabrianne C. Hawkins

ϟ ZENE : ♦️ cherry bomb
ϟ ÉLETKOR : 26
ϟ HOZZÁSZÓLÁSOK : 11
ϟ CSATLAKOZÁS : 2012. Aug. 21.

Sabrianne C. Hawkins Empty
TémanyitásTárgy: Sabrianne C. Hawkins   Sabrianne C. Hawkins I_icon_minitimeKedd Aug. 21, 2012 4:41 am

Sabrianne Celestina Hawkins

The situation is hopeless but not serious.

Basics

۞ NÉV :Sabrianne Celestina Emily Hawkins
۞ BECENÉV :Bria, Anne, Celest, Tina, leginkább Húgi, de tök mindegy, úgysem figyelek rád
۞ SZÜLETÉSI IDŐ :1998. január 20.
۞ SZÜLETÉSI HELY :Írország - Dublin.
۞ KOR :tizennégy
۞ CSOPORT :skizofrén
۞ PLAY BY :Dakota Fanning
۞ KÜLSŐ :
Alacsony vagyok, de tekintve, hogy nem rég múltam tizennégy, ez nem lehet túl meglepő. Azért remélem, hogy a többiekre ütök majd, és nem is leszek túl magas. Az olyan béna, amikor valaki tíz centikkel mások fölé magasodik. Mármint ha lány. Vékony is vagyok. Nem vagyok anorexiás, de sosem szerettem igazán enni. Pár dolog van, amit szívesen megeszek, a többit úgy kell letuszkolni a torkomon. Bár mostanában mintha felszedtem volna pár kilót. Nem is értem. Az ég szőkés barna hajjal áldott meg, de szeretem festeni, belevinni más, akár rikító színeket. Hangulattól függ. Először egy éve csináltam ilyet. Apa csak hümmögött nagy szemekkel, anya meg majdnem frászt kapott. De aztán rám hagyták, mert mindig is jó gyerek voltam, egy kis lázadás még belefér. Valahogy így fogalmaztak, ha jól rémlik. Szürkés kék szemeim vannak. Szeretem ezt a színt, kicsit olyan vizes hatása van. Szerintem különleges. Mostanában kicsit vadócosan öltöztem. Nem mintha ez már számítana bármit is odabenn...

Perosnality

Sabrianne kedves, türelmes és a korához képest nagyon okos lány. Figyelmes, kíváncsi, szeret olvasni. Néha kicsit okoskodó, vagy épp makacs, és sértődékeny, de azzal együtt is aranyos. Sok barátja van. Barátságos, közvetlen és megbízható, ráadásul mostanában kicsit vadócabb is lett, egyedi módon, ami még különlegesebbé teszi a korabeliek körében, ezért még inkább keresték a társaságát. Szívesen segít másokon, önzetlen. De mindene a családja... és a macskája, akiről fogalma sincs, hogy már elpusztult, ráadásul az ő keze által. Az anyjával mindig jól kijött, kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, és Annenek sokat jelentett, hogy ha látta, hogy büszke rá. Nyilván ennek immár örökre vége...
A nővérei közel hat évvel idősebbek tőle, és ők ketten, ikrek lévén is mindig jobban kijöttek egymással, mint vele. De ez őt nem zavarta. Szeret legkisebb lenni minden kényeztetéssel és gondoskodással, ami a legkisebbeknek kijár. Előbb Sabriet veszítette el, akit azóta csak néha látogathatott, és ez is nyomott hagyott benne. De azután, hogy Brie is elment, valami eltörött a lelkében.
Brienna távoztával jelentkezett először Yvana. Orosz akcentusáról azonnal fel lehet ismerni. Sabrianne nem tud a létezéséről, Yvana azonban teljeséggel imádja Annet, és mindent megtenne azért, hogy megvédje. Szembe száll a nála nagyobbakkal is, ha kell... és nyilván ennél többet is megtenne. Yvana valójában szinte teljes ellentéte. Ő is okosabb a koránál... márha tarthatjuk őt is 14 évesnek. Meglepő módon nem csak a neve és az akcentusa orosz, de tényleg beszéli is a nyelvet, és mintha a temperamentumuk is a lénye része lenne. Akaratos, türelmetlen, nagyszájú. Harcias, sőt verekedős. Kissé elvetemült, de ő is kíváncsi, és néha tud igazán kedves is lenni. Főleg ha így akar elérni valamit...

My Story

Valami simogató, meleg, kellemes érinti az arcomat. Olyan puha érzés, mintha szeretnének, mintha minden rendben lenne, mintha könnyű lennék, és nem lennének gondok a világban. Nem akarom kinyitni a szemem. Még nem. Csak élvezem, ahogy a nap cirógatja az arcomat, elveszek ebben a leánder illatban. Leánder?! Ez csak egyet jelenthet: valaki éjjel ismét járt a szobámban, és kinyitotta az ablakot. Ugyanis ez a virágillat az ablakom alól jön a könnyed szellővel, és megtelíti a szobámat. De száz százalékig biztos vagyok benne, hogy becsuktam lefekvés előtt az ablakokat. Szeretem, ha megtelik a tér a leánderek illatával, anyám a kedvemért ültette őket ide. De éjjel a macska órákig csak nyivákolt. Nem engedhettem be magamhoz, apa megtiltotta. Nem tudtam tőle aludni, annyira idegesített, ezért becsuktam mindent, hogy ne halljam. Ebben teljesen biztos vagyok. De akkor ki járhatott nálam. Anya? Nem hinném. Mostanában, mióta Brienna elment, nem sokat foglalkozik velem. Mintha félne, hogy rajtam is meglátja a jeleket. Az őrület jeleit. Pedig én teljesen jól vagyok. Egészséges vagyok. Csak hiányoznak a nővéreim. Ennyi. Talán apa volt. Késő éjjel ért ha a munkából. Azt hiszem, hallottam is őt még félálomban. Mindegy. Lassan kinyitom a szemem, és befogadom a regglit fényt. Pislogok még párat, mire teljesen kirajzolódnak szemeim előtt a mennyezetre aggatott csillagok. Sabrina csinálta nekem őket. Még nagyon régen. Ahj, mennyire szeretem Sabriet. És mennyire hülyeség az a sok minden, amit összehordanak róla. Lerúgom magamról a takarót, és közben behunyom egy pillanatra a szemeimet. Nem akarok bosszús lenni. Hiszen olyan szép ez a reggel, feltöltenek az apró csodái. Nem hagyhatom ezt elveszni. Még kicsit álmosan felülök, és lábammal a mamuszom után tapogatózok. Szerencsére hamar meglelem. Belebújok, és egy nyújtózós ásítással indulok felfedezni a házat, hogy vajon ki van még itthon, ki van már ébren. Lábujhegyen osonok végig a hosszú folyosón. Nem áll szándékomban senkit felébreszteni. A bátyánk erre direkt allergiás.
A nappali felé közeledve hangokat hallok. Megtorpanva hallgatózok, vajon kik lehetnek odabenn? Beszélgetés hangjai, egy idegen férfi... és valami cincogásra emlékeztető, amit néha megtör egy szipogás. Valaki sír? Ez mégsem az én reggelem. Akármi is történt, meg kellene keresnem Zoét, a macskámat. A meleg puhasága, ahogy magamhoz szorítom, majd megnyugtat, megvéd, bármi is vár idabent. Rossz előérzetem van. Halkan ciccegek párat a macskának, de csak nem jön elő. A szorongás bennem fokozódik, de a kíváncsiság nagyobb. Mély levegőt veszek, majd belépek a szobába.
- Jó reggelt! Mi történt? - próbálok valami halvány mosolyt is magamra erőszakolni, ez talán erőt ad másoknak is, bármi is legyen a gond.
Anya rám pillant, teljesen elfehéredik, szemei kitágulnak a rémülettől, majd a korábbitól is szívszaggatóbb zokogásba tör ki. A homlokomat ráncolom. Valami rosszat mondtam?
- Anya? Jól vagy? - lépek hozzá közelebb, de elhúzódik. A kanapé másik felébe csusszan, és úgy mered rám, mintha őrült lennék... vagy megszállott. Vagy őrült és megszállott. Nem tetszik ez nekem. Értetlenül meredek rá.
- Ne gyere a közelembe! Soha többet! Egyikőtök se! Azt hittem, legalább te normális leszel. Legalább te. Olyan kis aranyos, tündéri, kedves és értelmes voltál mindig is. De ez csak álca volt, te sem vagy jobb, mint a nővéreid! Pont olyan szörnyeteg vagy mint ők! - a végét már kiáltja, amitől nem csak összezavarodok, de meg is riadok. Mi történik itt? A szüleimről a jelen levő öltönyös férfira pillantok. Aztán peregni kezdenek a könnyeim. Fájnak a szavak, amiket anyám a fejemhez vág, és félek. Rettegés kerít hatalmába. Nagyon rossz előérzetem van.
- Mary! Kérlek! - szól rá apa anyára, de hangja inkább csitító, mint fenyítő. Magához húzza, erre anya halk zokogásba kezd.
- Anne... had mutatkozzam be. Az én nevem Dr. Henderson. Nem kell félned, nincs semmi baj. Azért vagyok itt, hogy segítsek. Mondd csak, semmire nem emlékszel az elmúlt estéről? - Orvos? Miért hívtak hozzám orvost? A fejemet rázom.
- Nem tudom, miről beszél. Colinnal filmet néztünk. Aztán lefeküdtem aludni - pillantok fel a bátyámra megerősítést várva. De ő csak mereven bámul rám az ablakból, ahol belépésem óta is ácsorog.
- Néztél már magadra ma, édes lányom?! Undorító vagy! - visít rám anya hirtelen, mire apa rögtön csitítgatni kezdi ismét.
- Mrs. Hawkins, ezzel nem segít. Talán kettesben kellene beszélgetnem Anne-nel... - feláll, és a konyha felé mutat, jelezve, hogy elvonulna velem oda. De mielőtt megszólalhatna, megrázom a fejem, és hátrálni kezdek.
- Zoét akarom! - zokogom. - Hol a macskám? Zoé! Kis cicám! - ismét hívogatni kezdem, mindennél jobban vágyom rá, hogy magamhoz szorítsam kicsit. Közben sarkon fordulok, és visszamenekülök a szobámba. Hangos csapódással vágódik be mögöttem az ajtó, én pedig arra készülök, hogy könnyeimet a párnámba fojtsam, de riadtan hőkölök vissza az ágytól. Minden csupa vér. A paplan, a párna, az egész ágynemű. Száradt, alvadt vértől maszatos minden, mintha órák óta így állna. Ez az előbb is ilyen volt? Hogy nem vettem észre? Lefoglalt a nap meg a virágillat? Nem lehet! Ezt most tették ide! Ez őrület!
Ismét menekülőre fogom, kiszaladok a folyosóra, tervem kiszaladni a házból, ki a világból. De akkor meglátom magam a tükörben. Az arcom is csupa vér. Főleg a szám körül. És a pizsim is elől és a nyakamnál. Arcomra rettegés ül ki, a könnyeim megállíthatatlanul peregnem, remegni kezdek, és szédülni. Aztán egy pillanatra minden elsötétül...

Leroskadtam a földre erőtlenül. De csak egy pillanat, amíg észhez térek. Mélyet lélegzek, majd felállok, és határozott léptekkel térek vissza a nappaliba.
- Én csak egyszer mond, de mind jegyezz meg! - förmedek rá dühösen a társaságra. - Sabrianne mindenki hagy békén! Ő nem árt senkinek! Ártatlan. És eleget szenved már. Hiányzik neki nővérek. Hagyd Sabrianne békén! - ismétlem magam, majd fordulnék is meg, de az orvos utánam lép.
- Rendben van. Megértettük. Ne aggódj, nem esik semmi bántódása Sabrianne-nek. Csak segíteni szeretnék. Látom, nagyon szereted és megvéded őt. Megmondanád, hogy te ki vagy? - kérdezi, és valami barátságos mosoly félét is elővarázsol. Nem igazán bízok benne, de talán előbb szabadulok, ha válaszolgatok neki.
- Yvana vagyok. És én tényleg szeret és megvéd Sabrianne. Tegnap is megvéd, amikor nem tud aludni, mert a macska idegesít... - árulom el, mert nem akarom, hogy azt higyjék, Ő tette.
- Tehát te ölted meg a macskát. És meg is etted? - kérdezi meg, és egy kis undor ül ki a szája sarkára. Nem valami okos orvos lehet, nem igaz? Azt hinné az ember, hogy már ki tudta következtetni a dolgokat.
- Da. Én - bólintok, ha már megerősítésre vár. - Yvana megesz Zoé. Így biztos nem tér már vissza, és nem fog idegesít többé. Megérdemel, hogy meghal. - mondom határozottan, és ezzel részemről le is van zárva a téma.
Vissza az elejére Go down

Sabrianne C. Hawkins
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Brienna Layla Hawkins » schizophrenia is a crazy «

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Briarcliff Manor :: Archívum :: Akik a fórum részeseivé váltak :: Schizophrenics-
Ugrás: